Motion om offensiv för Norsbygden anses besvarad. S reserverar sig.

När kommunstyrelsen idag behandlade Socialdemokraternas motion om en offensiv för Norsbygden, beslutade man att anse motionen besvarad, med hänvisning till att det pågår eller är beslutat om ett antal politiska uppdrag om att utveckla Norsbygden. Socialdemokraterna reserverar sig mot kommunstyrelsens beslut att inte bifalla motionen.

– När vi socialdemokrater talar om Karlstad så menar vi hela kommunen. I den här motionen sätter vi socialdemokrater fokus på Norsbygden och föreslår bland annat ett helt nytt och unikt Kultur- och idrottscenter. Det innehåller badhus, fullstor sporthall, närbibliotek, fritidsgård, familjecentral och lokaler för föreningslivet. Vi har sedan tidigare motionerat om en folkhälsopark. Det här skulle inte bara Norsbygdens anläggningar, utan alla kommuninvånare är välkomna dit, säger Anders Tallgren (S), oppositionsråd.

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.