Inkonsekvent agerande av blågröna styret

Vid dagens sammanträde i Karlstads Stadshus AB, beslutades att kommunens bolagskoncern ska teckna ett marknadsföringsavtal med Färjestad BK. Avtalet omfattar 280 000 kronor per år, utöver de 7,8 miljoner kronor som avtalades i vintras, för nyttjande av den representationsloge som kommunen tidigare använt sig av. En loge som i dagsläget knappt går att använda på grund av rådande pandemi. Ingen av oss vet hur länge coronapandemin håller i sig, och att i detta läget teckna avtal om en representationsloge, känns mycket tveksamt.

Beslutet om att att teckna ett marknadsföringsavtal med Färjestad BK kommer samtidigt som styret i torsdags meddelade att man på kommunstyrelsen i eftermiddag tänker säga nej till ett avtal med Karlstad Fotboll med motivet att man inte tecknar marknadsföringsavtal just nu. Ett avtal värt 200 000 kronor per år.

Det hela är oseriöst och inkonsekvent agerat av det blågröna minoritetsstyret.

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.