Samspelet för ökat välbefinnande

Igår besökte vi Samordningsförbundet Samspelet. Ett förbund som bland annat syftar till att underlätta och förbättra möjligheter för människor i behov av samordnad arbetslivsinriktad rehabilitering.

Samspelet är en verksamhet som betyder mycket för de som deltar. Målet är att så många som möjligt av deltagarna ska nå egen försörjning genom arbete eller studier. För den som stått utanför arbetsmarknaden en längre tid, kan detta vara vägen tillbaka, inte bara till arbete, utan även till en meningsfull vardag med hälsa, glädje och gemenskap.

Samspelets medlemmar är Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Värmland och kommunerna Karlstad, Hammarö, Grums och Kristinehamn. Tillsammans med de enskilda deltagarna upptäcker och utvecklar Samspelet hens starka sidor och hittar verktyg att hantera vardagen.

Läs mer om Samspelet här!

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.