Linda Larsson

Linda har ordet

Efter en vilsam sommar känns det skönt att vara tillbaka på kontoret igen, full av energi. Något av det första som jag gjorde var att delta på distriktsstyrelsens årliga överläggning i Dömle. Där gick vi igenom valanalysen, diskuterade socialt utanförskap och de regionala utmaningar som vi nu behöver ta oss an för att fler värmlänningar ska lägga sin röst på oss i valet 2022. Det blev riktigt bra diskussioner i den nyvalda styrelsen och under hösten ska vi nu ge förslag på vad som behöver göras.

Har du inspel kring detta tveka inte att kontakta mig!


Varje människa är unik men människovärdet är lika. Lika enkelt som det är att skriva, lika svårt är det att säkerställa. För mig och för många andra är det självklart att stå upp för de grundläggande mänskliga fri- och rättigheterna. Många människor valde att delta i Pride-firandet i helgen. Det är ett sätt att ta ställning och stötta alla de människor vars livsval ifrågasätts, kränks eller hotas. Men det krävs mer. Vi måste våga ta kampen varje dag, varje vecka, hela tiden till dess att det är lika naturligt och självklart att få vara kär i vem man vill som det är att ta ett andetag.


SM i friidrott gick i helgen av stapeln i Karlstad! Jag var där och hade turen att få se Melvin L Holm (Stefan Holms son) knipa ett brons i höjdhopp men också vara den första 14-åring att hoppa 209cm.

Härliga idrottsprestationer avlöste varandra under de tre tävlingsdagarna. Det fick mig att tänka på hur viktigt det är att vi som är förtroendevalda ger goda förutsättningar för alla barn att få kontakt med en förening och en idrott. Att det finns många olika alternativ att välja mellan och att aktiviteterna är avgiftsfria. Alla barn har rätt till en meningsfull fritid, få kompisar och röra på sig. Det lägger grunden för ett hälsosamt liv, bättre folkhälsa och kanske skapar det en och annan elitidrottare.

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.