Semestra i Kristinehamn

GOKART

Hyr en gokart, trimmad eller standard i Kristinehamn och utmana dina vänner, familj eller kollegor i ett riktigt race.Speciella gokarts finns för barn och personer med funktionshinder.
Juniorgokarts för barn från 7 år, 135-150 cm. Dubbelgokarts möjliggör för nästan alla att köra eller åka med.
Läs mer om gokart.


FRISBEEGOLF (DISCGOLF)

Ta med din egen frisbee och spela när du vill, gratis. Kristinehamn.Gå in på Björkvallen mot vattentornet. Banorna börjar där.
Läs mer om frisbeegolf i Kristinehamn.


ÄVENTYRSMINIGOLF

Utmana dina vänner eller familjen på en runda 12 håls äventyrsminigolfbanan på Kristinehamn Herrgårdscamping. Banan har Kristinehamnstema med information om Kristinehamns historia och byggnader.
Läs mer om äventyrsminigolf.


KRISTINEHAMNS KONSTMUSEUM

Här visas det både modern och samtida konst av den typen som vanligtvis visas i storstäderna.
Allt ligger inrymt i en gammal panncentral, på det före detta sjukhusområdet Marieberg, ligger Kristinehamns konstmuseum med utsikt över Vänerns glittrande vatten och härliga promenadstråk. Området ligger ca 3 km nordväst om stadens centrum.
Läs mer om Kristinehamns Konstmuseum.


LUSASKEN

Lusasken är den säregna sparbössan som givit Kristinehamn dess smeknamn. Lusasken har alltså inget med små otrevliga kryp att göra, utan det är en bössa där stadens invånare i hundratals år lagt pengar. Bössan finns på Kristinehamns Historiska.
Läs mer om Lusasken.


PICASSOSKULPTUREN

En av världens största Picassoskulpturer finns i Kristinehamn! I sommar kan du få guidning av skulpturen.
Läs mer om Picassoskulpturen.


Som om inte detta vore nog, så finns det en massa annat kul och intressant att göra i Kristinehamn. På kommunens webbplats och på visitkristinehamn.se hittar du fler tips.

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.