Semestra i Forshaga

FORSHAGA KANAL

Upplev Forshaga pråmkanal med slussar. Vandra förbi slussarna och längs den stenlagda pråmkanalen. Informationstavla om kanalens historia finns placerad mellan parkeringen och slussen. Grill- och rastplats uppströms vid kanalens inlopp.
Läs mer om Forshaga kanal.


FORSHAGA SKATEPARK OCH MULTISPORTARENA

Utomhus, i centrala Forshaga finns en skatepark i betong. Den är cirka 600 kvadratmeter stor. Parken är byggd i första hand för skateboardåkning. Intill ligger en multisportarena med konstgräs.
Läs mer om Forshaga skatepark och multisportarena.


UTEGYM I FORSHAGA

Vill du styrketräna under bar himmel och i friska luften? Det kan du göra på utegymmet i Forshaga. Kliv av cykeln under din tur på Klarälvsbanan och testa några av våra styrketräningsredskap.
Läs mer om Utegym i Forshaga.


FORSHAGAFORSENS CAMPING & SPORTFISKECENTER

Den SCR-anslutna campingen är vackert belägen intill Forshagaforsen sportfiskecenter, ett stenkast från Klarälven. Här kan du bo i campingstuga, husvagn eller tält. Tillgång till el på alla platser.
Toaletter, dusch och tillgång till kök i serviceanläggningen intill med handikappanpassad toalett/dusch.
Läs mer om Forshagaforsens camping & sportfiskecenter.


ÄTTERÖSERA

Ätterösarna är en fornlämning utanför Forshaga och är två gravrösen som härstammar från bronsåldern cirka 1500 till 500 år före Kristus, belägna på toppen av en berghäll, som stupar brant ner mot sjön Norra Hyn.
Läs mer om Ätterösera.


MOTIONSOMRÅDE ABBORRTJÄRN

Ett populärt rekreations-och motionsområde med flera spår; 1,5 (vit/röd markering), 2,5 (röd markering) och 4,5 kilometer (vit/gul markering). Här finns en informations tavla med olika leder utmärkta. Spåren utgår från parkeringsplatsen.
Läs mer om motionsområde Abbortjärn.


kommunens webb, Visit Värmland och i ForshagaDejeNytt kan du hitta mer information som hjälper dig som ska hemestra i Forshaga.

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.