Stor artikel i Tiden om S Karlstads valframgångar

Socialdemokraterna i Karlstad ökade med 7,3 procentenheter i valet 2022. I senaste numret av Tiden magasin, som ges ut av tankesmedjan Tiden, skriver Linda Larsson om de viktiga lärdomarna efter valnederlaget 2018 och arbetet för att nå framgång.

Valnatten 2022 blev något helt annat än 2018. Det nationella valet, som ju verkade positivt i början på kvällen men sedan vände till en förlust, var förstås en märklig upplevelse. Men när de lokala siffrorna började komma så steg stämningen på valvakan. Vi tog tillbaka de fyra mandaten och ökade med 7,3 procentenheter och landade på 36,6 i stöd. Vilken glädje och lättnad! Nu skulle det förhandlas om maktskifte, nåt annat fanns inte på kartan.

Läs hela artikeln här!

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.