Tack för din insats!

Samtal för samtal, med en bra socialdemokratisk politik, mötte vi tillsammans väljarna i hela Karlstad och lyckades med bedriften att gå fram med 7,4%! Vi gör faktiskt ett av Socialdemokraternas bästa valresultat i landet här i Karlstad och det är tack vare laginsatsen där du var med och bidrog!

Jag vill tacka dig som har valarbetat och tagit alla de viktiga samtalen med väljare för att vi ska stå här idag och för att vi kan bryta en långvarig tid i opposition. Nu är det Socialdemokraterna som tillsammans med Centerpartiet och Miljöpartiet ska utveckla Karlstad till en mer jämlik, jämställd och tillgänglig kommun de kommande åren! Glädjande är också att Socialdemokraterna gjorde ett väldigt bra val i region Värmland och även där tar vi över makten i en majoritetskoalition med Centerpartiet och Vänsterpartiet. Regionen har stora utmaningar vad gäller framför allt hälso- och sjukvården som vi nu måste hantera, men också för att få en kollektivtrafik som funkar i hela länet med de olika behov som finns i såväl stad som glesbygd. Det röd-gröna ljuset ska lysa starkt och klart för att vara en lokal och regional motvikt mot den blåbruna regeringen och vi ska vara ett bräckjärn för humanism, demokrati och ett samhälle där alla människors lika värde är ledord!

Arbetarekommunens styrelse har tillsatt en valanalysgrupp som består av Kjell Larsson (sammankallande), Birgitta Barrefors och Stefan Jonsson. Vad gjorde vi bra och vad kunde vi gjort annorlunda är några saker de kommer att utreda och de utgår från de  mål vi satte för årets val samt förra valets valanalys. Kanske kommer just du att bli intervjuad av gruppen om dina erfarenheter eller om du vill bidra så kan du kontakta gruppen. Kjell nås via mail på kjell.larsson@karlstad.se

Självklart ska vi fira valsegern och att vi nu har styrande koalitioner såväl i Karlstad som i Värmland. Festkommittén bestående av Per Aspengren, Moa Andersén och Nathalie Björfeldt kommer att bjuda in till en glimrande, folklig, festlig tillställning i sinom tid. Håll utkik!

Återigen – tack till dig som var med och tog hem valsegern i Karlstad och i Värmland!

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.