Inget nytt kultur- och idrottscenter i Norsbygden

Kommunstyrelsen avslog Socialdemokraternas motion om att utreda att nytt kultur- och idrottscenter i Norsbygden. Socialdemokraterna reserverar sig mot beslutet till förmån för eget yrkande.

– Det är trist att det blågröna styret inte ens vill utreda en sån här positiv satsning för Norsbygden. När vi socialdemokrater säger Karlstad, så menar vi hela kommunen. Karlstad behöver, av strategiska skäl, höja attraktiviteten i kransorter och ytterområden och det är vår övertygelse att ett kultur- och idrottscenter i Norsbygden skulle få positiv betydelse för hela Karlstad. Vi vill också påpeka att inga av de nu pågående processerna garanterar ett fortsatt badhus i Vålberg, något som däremot vårt förslag innebär. Det finns också brister i lokalsamordning och medborgardialog. Karlstad kan bättre, säger Socialdemokraternas oppositionsråd Linda Larsson.

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.