Nathalie Björfeldt ny kassör för S i Karlstad

Vid Karlstads arbetarekommuns årsmöte valdes Nathalie Björfeldt, 29, till ny kassör. Nathalie ärfacligt aktiv i Kommunal där hon bland annat sitter som adjungerad i förbundsstyrelsen och i den centrala ungkommittén.

Grattis Nathalie! Hur känns det?
– Det känns bra och ska bli spännande att få ta sig an nya utmaningar. Att kunna använda de erfarenheter jag har men samtidigt få lära mig sånt som kanske är nytt. 

För de som inte vet, vem är Nathalie Björfeldt?
– Jag är en tvåbarnsmamma på 29 år som arbetar som personlig assistent. Har förtroendeuppdrag i Kommunal på avdelning och förbundsnivå. Bor på Rud i Karlstad och har en sambo. Förutom barnen har vi även två katter. 

Hur kommer vi att märka att du är ny kassör?
– Jag hoppas att efter att ha satt mig in mer i arbetet mer att kunna sätta en egen prägel på arbetet och förhoppningsvis kunna ta med mig hur vi arbetar inom facket med våra medlemmar. Jag tänker att vi behöver jobba tillsammans för att både värva men även behålla medlemmar och då kanske vi behöver skapa nya aktiviteter osv som bidrar till ett mervärde för medlemmarna i partiet. 

Vi går in i valrörelse nu. Vad är dina förväntningar och förhoppningar?
– Jag hoppas att vi tar tillbaka makten i Karlstad och att vi inte ska behöva kompromissa bort för många av våra frågor för att få till en koalition med andra partier. Jag är laddad och hoppas kunna bidra tillsammans med övriga medlemmar till en kul och framgångsrik valrörelse.

Här kan du läsa vilka som ingår i nya styrelsen.

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.