Linda Larsson och Anders Tallgren toppar Socialdemokraternas lista i Karlstad

Vid Socialdemokraterna i Karlstads årsmöte på torsdagskvällen fastställdes listan med kandidater till kommunfullmäktige. Listan toppas av nuvarande oppositionsråden Linda Larsson och Anders Tallgren, som därmed får förnyat förtroende att leda det politiska arbetet under kommande mandatperiod. Linda Larsson föreslås som KSO-kandidat och Anders Tallgren som kommunalråd.

– Det är självklart hedrande och fantastiskt kul att få förtroende i ytterligare en mandatperiod. Tillsammans med alla våra engagerade medlemmar, kan vi göra en stark valrörelse och nu sätter vi siktet mot 11 september och jag kommer att göra allt jag kan för att vi ska vinna valet, säger Linda Larsson.

– Jag tackar medlemmarna för förnyat förtroende och ser fram emot en valrörelse och ett val som förhoppningsvis kommer att leda till att vi äntligen får ett maktskifte i Karlstad, efter 12 år med Moderaterna i spetsen. Karlstad kan bättre. Det är dags nu, säger Anders Tallgren.

Socialdemokraterna i Karlstads ordförande, Sofia Magnusson, är nöjd med kvällen.

– Ett jättebra årsmöte och fantastiskt kul att vi kunde ses fysiskt igen. Vi har tagit många viktiga beslut ikväll. Fullmäktigelistan är spikad och det är en bra blandning av erfarna personer, nya namn, äldre, yngre, fackliga företrädare, människor med olika bakgrunder, med olika intresseområden och en bra geografisk spridning. Nu har vi skapat ett valvinnande lag och jag ser verkligen fram emot att få gå in i valrörelsearbetet, säger Sofia Magnusson.

Under årsmötet samlades även pengar in för fred och frihet i Ukraina.

Den fullständiga listan med socialdemokratiska kandidater till kommunfullmäktige, hittar du här.

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.