– Vi vill inte överklaga förvaltningsrättens dom.

Efter att ha läst förvaltningsrättens dom gällande markupplåtelseavtalet på Skutberget, beslutade styrelsen för Socialdemokraternas i Karlstad på söndagskvällen att inte stå bakom ett överklagande av domen. Vårt högsta beslutande organ, representantskapet, skall också ges möjligheten att utifrån nya förutsättningar på nytt ta ställning i frågan om en etablering av Muminvärlden på Skutberget.

– Vi tycker domen ska respekteras och vi vill inte att våra representanter i kommunstyrelsen ska medverka till ett överklagande utan vi vill att de lägger ner sina röster. Sedan behöver vi ta tillbaka frågan till partiet för en förutsättningslös diskussion. Vi kommer ta upp frågan i vårt högst beslutande organ 6 maj, säger Sofia Magnusson, ordförande i Socialdemokraterna i Karlstad.

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.