Dags för årsmöte i Karlstads arbetarekommun

Årets årsmöte kommer att ske digitalt, via Zoom. Vi har alla lärt oss att vara mer digitala det senaste året, men nu är det dags för det första digitala årsmötet.

Handlingar och länk till mötet kommer att mailas till ombuden samt läggas upp på Medlem(S)forum. Alla medlemmar som vill kommer att kunna delta i mötet, men det är endast ombuden som har rösträtt och tillgång till röstverktyget Easyvote.

För dig som är ombud:

För att kunna rösta på årsmötet krävs det att du som ombud har BankID för att kunna identifiera dig digitalt. Du behöver ha BankID i din mobil eller på din dator. Du skaffar BankID direkt via banken. Beställningen skiljer sig lite åt mellan olika banker, så logga in i din internetbank och läs om hur du beställer BankID hos din bank. Du kan skaffa BankID hos följande banker: Danske bank, Forex bank, Handelsbanken, Ica Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Swedbank och Ålandsbanken.

För dig som ska delta i omröstningar: Verktyget Easyvote kommer vara den digitala lösning partiet kommer använda framöver för val och även för omröstningar bland medlemmar. Bland annat kommer Easyvote användas för att rösta fram vilka personer som ska företräda Värmlands partidistrikt på partikongressen i november. Logga in på Easyvote genom att surfa in på sidan socialdemokraterna.easyvote.se och tryck på logga in. Därefter välj om du har mobilt BankID (det vill säga på mobilen) eller BankID på datorn genom att klicka på ”BankID eller Nordea”.

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.