God jul & gott nytt år!

2020 kommer att gå till historien som året då allt förändrades. 2020 kommer att gå till historien som ett år då allt förändrades. Alla tvingades att ställa om sina liv på ett eller annat sätt när coronaviruset slog till med full kraft mot hela världen. Men 2020 är också året då vi som människor kom närmare varandra, fast på avstånd. Vi har blivit påminda om viktiga värden, som gemenskap och solidaritet.

Vi socialdemokrater är stolta över den politik vi för och trots att vi befinner oss i opposition här i Karlstad, så har vi fått gehör för en hel del av våra förslag. Ett exempel är vår motion om en digital fixarservice för våra äldre medborgare. En otroligt viktig fråga i dessa tider, men även framöver när coronan klingat av. Digitaliseringen måste vara inkluderande och alla måste ges möjlighet att behärska den. Och kanske är det just digitaliseringen som ändå gjort att vi klarat av att känna sammanhållning och närhet till nära och kära som vi inte kunnat besöka fysiskt.

För många av oss kommer den här julen inte att likna någon annan, men tillsammans kan vi se till att framtida jular blir fyllda av hopp, glädje och närhet.

God jul och gott nytt år!

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.