Trevlig värmester!

Det drar ihop sig till semester för många, så också för mig. Imorgon är de sista mötena och sedan väntar några veckors ledighet även om jag får vara beredd att dra igång om något särskilt händer. Man vet ju aldrig med det här året som redan bjudit på händelser som förändrat vardagen. Privat är min fru fortfarande sjukskriven efter en skidolycka med hjärnskakning på sportlovet och så har vi pandemin som förändrat tillvaron för oss alla.

Men jag hoppas på en lugn och skön sommar för alla, under omständigheterna. Visserligen är reserestriktionerna lättade men jag tror att många planerar för en semester på hemmaplan, så kallad hemester eller värmester för oss värmlänningar. Själv inleder jag i alla fall med en tur till stugan i Nordvärmland. Ska bli skönt med miljöombyte och den härliga kombinationen av skogen och Klarälven.

Vill ni ha tips på aktiviteter i Värmland så rekommenderar jag ett besök på vår hemesterportal som vi sammanställt. Där finns en handfull tips på guldkorn i våra 16 kommuner och något för alla smaker och plånböcker. Det har varit en ansträngande vår för många familjer och nu behöver alla en tid av återhämtning och vila. Inte minst våra hjältar och hjältinnor inom sjukvården!

Trevlig sommar!

Anders Tallgren
Oppositionsråd

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.