Kooperativt företagande – schyst och demokratiskt ägande

Coompanion Värmland, tidigare Värmlandskooperativen, startades redan 1983 och är Sveriges först startade kooperativa utvecklingscentrum. Häromdagen besökte våra oppositionsråd, Linda Larsson och Anders Tallgren Coompanion för att få veta mer om kooperativt ägande och socialt entreprenörskap.

Coompanion Värmland är en ekonomisk förening som bland annat vänder sig till företag och organisationer som vill verka för fler och starkare kooperativa företag, men hjälper även till att starta kooperativa UF-företag. Föreningen främjar ett entreprenörskap där idéer förverkligas tillsammans. Det gör man bland annat genom kostnadsfri rådgivning, processledning och utbildning utifrån 25 regioner över hela landet.

Vi tackar så mycket för att vi fick komma och besöka er!

Läs mer om Coompanion Värmland här!

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.