Besök i daglig verksamhet

Att få ägna sig åt saker man tycker är roligt måste vara bland det bästa som finns. Att dessutom få göra det med andra människor som delar ens intressen, gör nog upplevelsen ännu bättre, för de allra flesta av oss. Hälsa, glädje och gemenskap!

Idag besökte kommunalråd Linda Larsson och vård- och omsorgsnämndens 1:e v ordf Monica Gundahl, den dagliga verksamheten på Gylleniusgatan i Karlstad. Här, i den skapande verksamheten, kan kunderna bland annat ägna sig åt sång och musik, dans, bakning, datoranvändning, bild och textil.

Skapandet står i fokus och när vi får en guidad tur av Jenny och Ulrika, blir det tydligt att det finns många olika intressen som lockar kunderna och att trångboddheten börjar bli ett problem. Just nu finns ett 30-tal kunder och minst lika många står i kö för att få komma dit.

Den dagliga verksamheten på Gylleniusgatan har funnits i ca 10 år och många kunder har passerat genom dörrarna genom åren. När vi kommer dit är det fullt ös på scenen och karaoke-artisterna avlöser varandra på löpande band. Glädjen är påtaglig och otroligt smittsam och det dröjer inte länge förrän Monica rycks med i en dans till tonerna av Torparrock.

Tack för att vi fick komma och hälsa på!

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.