Vårt mål är att säkra en Socialdemokratisk valseger!

Med anledning av medias rapportering av ett eventuellt samarbete mellan S och M så vill vi vara tydliga från partiets sida. Vi går till val på vår politik och hoppas att med den få väljarnas förtroende att leda Karlstad den 9 september. Därefter startar förhandlingar i sedvanlig ordning. Fler röster till oss som parti stärker vårt förhandlingsläge. Varje röst är därför viktig. Nu ska vi kämpa allt vi kan ända fram till valdagen för att säkra en Socialdemokratisk valseger inte bara i Karlstad utan även i Landstinget och till Riksdagen.

Det är nu bara fem dagar kvar! Kom igen nu, nu kör vi, ända in i kaklet!

facebook Twitter Email

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.